Lid Worden van AFAMA BUDO ?

Wilt u contact met ons opnemen om meer te weten te komen over uw mogelijke lidmaatschap ? E-mailadres voor contact: afama.budo@gmail.com

☎ 0499/533995 – ☎ 0478/320262 – ☎ 0497/610947


Lidmaatschapsinformatie :

AFAMA BUDO ® brengt Martial Arts dicht bij de geest van Karate samen als methoden van zelfverdediging en zelfverbetering (een filosofie die identiek is aan die van Karate en de wens om te delen met respect voor verschillende vechttechnieken en / of visioenen : Karate-Jitsu, Tai-Jitsu, Self-Defense, Japanese Martial Arts, Filipino Martial Arts, Kung Fu, Karate Defense, Aiki-itsu, MMA, Kali Eskrima Arnis, Kenpo Karate, …) en geeft zo beoefenaars van verschillende krijgsdisciplines de mogelijkheid om een licentie en graadcertificaten te krijgen uitgereikt door AFAMA BUDO, een sportvereniging die de krijgsdisciplines van zelfverdediging en budô van de FSLF, lid van de AISF (erkend door ADEPS) en geassocieerd lid van de UKB ( United Karate of Belgium), de enige federatie erkend door de UWK (United World Karate).

De aanvaarding van een club of een nieuwe dynamiek zal bekomen worden na aanvaarding van het dossier door het Comité in samenhang en in overeenstemming met de statuten van de Federale Vereniging van Vechtsporten voor Zelfverdediging & Budô.

De erkenning van de diploma’s zal tot stand komen na het examen door het behalen van een AFAMA BUDO – United Karate of Belgium (UWK) -diploma dat de aangevraagde graad bevestigt in de discipline die aan de Technische en Cijfercommissie wordt voorgelegd. Bovendien krijgt elke leraar die in AFAMA BUDO is geïntegreerd een registratienummer waarmee hij zijn club en zijn erkende leden kan verenigen in een dynamische sportvereniging en een gemeenschappelijke visie kan delen die is aangepast aan zijn clubs.

We bieden u :

  • Een sportvereniging waarvan het welzijn van haar leden centraal staat.
  • De ernst en erkenning van AFAMA BUDO (UKB & FSLF, leden van AISF, erkend door ADEPS).
  • De mogelijkheid van internationale erkenning door onze aansluiting bij WKMO en IMAF BUDOKAI MASTERS.
  • De mogelijkheid van subsidies gericht op de ontwikkeling van je club en / of je krijgsdiscipline.

Wat we verwachten van onze aangesloten clubs:

  • Draag de kleuren (logo) van AFAMA BUDO ® en draag bij aan de ontwikkeling ervan.
  • Neem deel aan de activiteiten van de vereniging.
  • Ontwikkel je serieus en respecteer je club en / of krijgsdiscipline.

Ce site web utilise des cookies. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez notre utilisation des cookies.  En savoir plus